YOGHURT BARN HAARLEM

YOGHURT BARN HAARLEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yoghurt Barn Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2022 om 14:44 Kreeg het verkeerde. Is wel betjes opgelost door de klantenservice!
9 apr 2022 om 15:41 Lekker en goed eten. Was goed gekoeld ook. Alleen bezorging duurt wel lang, 1 uur gewacht.
13 jan 2022 om 17:57 Keurig en snel bezorgd, lekkere mix qua overnight oats, fruit en chocolade, smoothie was te lepelen maar wel lekker. Dikke prima, alleen wel heel erg prijzig.
11 dec 2021 om 14:31 De bestelling was 20 minuten te laat, ik had een opmerking bij de yoghurt gegeven, dit is helaas niet gebeurt. De bananenbrood was gortdroog.. helaas
17 sep 2021 om 15:17 2 hours late. Two days in a row.
30 aug 2021 om 19:15 Prima, gezond alternatief voor anders vette hap, ik bestel zeker nog eens!
17 aug 2021 om 16:25 Heerlijk altijd, ziet er netjes uit, en wordt vriendelijk bezorgd. Lekkere lunch
6 aug 2021 om 18:28 Heerlijk eten!
23 jul 2021 om 15:21 Jammer dat de sapjes op het brood stonden. Die zijn gaan lekken waardoor het brood sompig geworden was.
24 jun 2021 om 17:56 Wat een top service geven ze hier. Super lekker, heerlijk genoten! Denise, als je ooit van baan wilt veranderen, je bent bij mij altijd welkom! Wat een topper ben je!